QuiZadillas vetenskapsquiz - lördag 17 April

Välkommen till Quizadillas populärkulturella livequiz med tema spel.

Har du koll på att Mario är rörmokare, att Döden spelar schack och att Alicia Vikander briljerat som Lara Croft så är det här quizet för dig.
 
Men har du inte det så misströsta inte för QuiZadillas är quizens Rolls Royce, ett mer underhållande alternativ till de sunkiga pubquiz som finns på många av landets ölhak. QuiZadillas är som en blandning mellan ett filmquiz och en teaterföreställning. Med kluriga frågor, filmscener uppspelade live och ett och annat sångnummer så bjuds det på ett ambitiöst och opretentiöst förfesthäng. Under 2020 drog de igång qurantän-versionen av Quizadillas där de flyttade ut på webben. Kom och tävla i ett rafflande quiz under vetenskapsfestivalen.

Hur går det till?
Vi quizzar på din skärm och du svarar på frågorna själv hemma eller tillsammans med max 3 vänner (håll avstånd) i vårt digitala formulär. Länk kommer samma kväll vi kör.

Tips på hur du kan lösa den tekniska biten inför kvällens quiz:
Har ni två enheter följer ni enkelt vår livesändning via den ena enheten, och fyller i svarsformuläret (google forms) via den andra. En del mobiltelefoner/läsplattor kan vara kinkiga när det gäller att gå emellan appar så har du tillgång till Chrome Cast eller AppleTV kan du koppla upp sändningen till din TV, och därefter plocka fram svarsformuläret på mobilskärmen. Har du en dator kan du enkelt gå mellan sändningen och formuläret utan att live-sändningen pausas. Det går att medverka med papper och penna också men då tävlar du utan tävlan - eller endast mot dina vänner.

Medverkande:
Heros from Quizadillas
Programkategorier:
Annat, musik, samtal, teater, Övrigt
Längd:
1h
Plats:
Digitalt
  • 20:00

Relaterade Länkar: