Matskiftet - torsdag 15 April

Vad finns det för utmaningar med en förändring i kosten från resurskrävande livsmedel till mer hållbart producerade? Varför bör en hållbar kost också bör innehålla mat från havet. Samtal mellan professorerna Ingrid Undeland, Ann-Sofie Sandberg och doktorand Inger-Cecilia Mayer

Övriga avsnitt av Matskiftet kan du lyssna på i Spotify: 
https://open.spotify.com/show/2uqPZpq5OKW2ZICprWGWCr?si=HBzmcNFeTgen-5M5ehBuig

Medverkande:
Ann-Sofie Sandberg Professor; Inger-Cecilia Mayer Labba, Doktorand; Ingrid Undeland, Professor, Alla från Biologi och Bioteknik/Livsmedelsvetenskap, Chalmers Tekniska Högskola
Programkategorier:
Naturvetenskap, podcast/radio
Längd:
40m
Plats:
Digitalt
  • 14:20